SOLUCIONS D'ESTALVI ENERGÈTIC A GIRONA
Vols reduir l'import de la teva factura?

De Watt a Watt és una empresa especialitzada en solucions d’estalvi energètic, ubicada a l’Alt Empordà i liderada per Manel Fernández, que compta amb una àmplia experiència en el sector. El seu objectiu és assessorar-te perquè a la teva llar o empresa tinguis una il·luminació eficient i, alhora, adequada a les teves necessitats que, a més, redueixi el cost de la factura de llum.

Saps quins són els factors que incrementen el teu consum elèctric?
 

 1. Tenir contractada una potència elèctrica superior a la que necessites.
 2. Que la tarifa assignada et faci gastar més. Alerta amb les ofertes i descomptes!
 3. Un sistema d’enllumenat poc o gens eficient, que contamina i incrementa la teva factura.

 

Il·luminació led

Som experts en il·luminació led!

L’estalvi energètic és un tema que ens preocupa a tots, no només per motius econòmics sinó també per la consciència ecològica. Una de les formes d’estalviar en la factura de la llum i, alhora, tenir cura del medi ambient és apostar per la il·luminació led.

Saps quins són els seus avantatges?

 • Perquè proporciona una il·luminació nítida i agradable.
 • Perquè no genera calor, de manera que, a l’estiu, no patireu temperatures més elevades a la llar a causa dels llums.
 • Perquè manté sempre la mateixa tonalitat de color. La il·luminació led, a diferència del que succeeix amb la convencional, no perd progressivament el color.
 • Perquè implica un estalvi en el consum elèctric. Per exemple: sabíeu que un ull de bou convencional gasta 60 watts, i, en canvi, un de led gasta només 5 watts?
 • Perquè és ecològica, ja que no utilitza mercuri ni gasos que contribueixin a l’escalfament global.
 

NACE Energía

SOM AGENTS DE NACE ENERGÍA

NACE Energía és una comercialitzadora en l’àmbit nacional que subministra energia verda al 100% als clients i, a De Watt a Watt, som agents d’aquesta empresa a la província de Girona, perquè som experts en solucions d’estalvi energètic i volem oferir un servei integral i complet.

PER QUÈ CONFIAR EN DE WATT A WATT?

 • Perquè treballem amb les millors marques d’il·luminació led del mercat: Epistar, Samsung, Lumileds i Cree.
 • Perquè oferim una garantia d’entre dos i cinc anys en la instal·lació de la il·luminació led en funció de la marca escollida: 2 pels leds d’Epistar i 5 pels de Samsung, Lumileds i Cree.
 • Perquè analitzem les teves factures i t’assessorarem sobre les tarifes de llum i gas que més et convenen.

CONTACTE

Vols reduir l’import de la teva factura de la llum? Necessites assessorament per escollir una il·luminació adequada? Contacta amb De Watt a Watt!

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Top